toate categoriile
Despre noi

Compania noastra

Servim cu mândrie mărci din întreaga lume cu expertiză și produse din tuburi de hârtie de calitate premium din 2005.

Acasă> Despre noi

Prezentare Companie

La HC PACKAGING, știm să facem ambalaje bune pentru clienții noștri. Tubul de hârtie de înaltă calitate este o alegere bună. De la început, când am înființat prima noastră fabrică de ambalare în Shanghai, în 2005, ambiția noastră este să devenim unul dintre cei mai buni furnizori de soluții de ambalare. În prezent avem 1 centru de cercetare și dezvoltare, 2 centre de vânzări globale și 3 fabrici, cu peste 300 de angajați.

Cu echipamentele noastre avansate, tehnologia de producție rafinată și angajamentul neclintit față de calitate, HC PACKAGING a fost întotdeauna în fruntea proiectării și producției de tuburi de hârtie. Designul profesional, eșantionarea rapidă, livrarea la timp și serviciul post-vânzare fără griji au câștigat din ce în ce mai mulți clienți.

Prezentare Companie

  • 2005

    Fabrica din Shanghai

  • 2013

    Fabrica Jiangsu

  • 2018

    Factoy Vietnam

20 ANI

Ambalajul HC are experiență într-o gamă largă de produse și se concentrează pe proiectarea și fabricarea în mai multe categorii de ambalaje. Crearea unui design de ambalaj atrăgător, care se potrivește produsului, iese în evidență pe rafturile aglomerate este aspirația noastră originală.

DE ÎNCREDERE DE MARCILE GLOBALE

BRANDURI
Să începem cu dvs
tub de hârtie PROIECT.
Obțineți un cotatia